Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Crònica de la concentració per la llibertat dels presos polítics a la plaça de la Vila de Gràcia del dia 19 de febrer de 2018

El Centre Artesà Tradicionàrius (CAT), els Lluïsos de Gràcia i la llibreria Ona van compartir cartes que han rebut els últims mesos de Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Raül Romeva i els consellers Clara Ponsatí i Joaquim Forn.
La carta rebuda pel CAT la va llegir el seu director, Jordi Fàbregas, les dels Lluïsos de Gràcia, diferents membres de la seva junta, i les rebudes per Montserrat Úbeda de la llibreria Ona, l’actriu Joana Ventura. 
 
L’acte va aplegar més de dues-centes persones, va començar amb cinc minuts de silenci i la interpretació del Cant dels ocells (Jordi Fàbregas, guitarra; Pep Fornés i Jordi Martínez, flauta dolça). Després de les lectures de cartes, es va cloure amb el Cant dels ocells, Els segadors, llargs aplaudiments i crits a favor de la República. 
 
Centre Artesà Tradicionàrius
 
Lluïsos de Gràcia
 
Llibreria Ona
 
L’ANC, el CDR i Òmnium de Gràcia convoquem una concentració setmanal cada dilluns a les 8 del vespre, a la plaça de la Vila, per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. Aquests actes inclouen minuts de silenci, intervencions musicals, lectures de textos, etc. Convidem a participar-hi a diferents persones i entitats de referència de diferents camps. Tothom qui ho vulgui també pot enviar propostes a gracia@omnium.cat.
 
El proper dilluns, el dia 26 de febrer, comptarem amb la participació de Núria Martínez Vernis i Martí Sales, poetes.

Fotografies: Xavier Erruz.
Vídeos: Lola Capdevila.

Quan
21 febrer 2018

Territori/s
Etiquetes
CDR
ANC
Òmnium Gràcia
Gràcia
llibertat presos polítics


Compartir