Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

90.821socis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

90.821socis a tot el món

Saber-ne més

Diverses activitats difondran l'obra de Maria-Antònia Oliver

L'escriptora, Premi d'Honor de les Lletres catalanes, per Sant Jordi signarà llibres a la parada d'Òmnium a Barcelona
L’escriptora i traductora Maria-Antònia Oliver rebrà el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes en un acte que tindrà lloc el 6 de juny al Palau de la Música. L’acte, obert a tots els socis d’Òmnium, glossarà la seva figura i la seva obra literària a través d’un espectacle creat expressament per a l’ocasió. Més endavant els socis de l’entitat rebran les indicacions de com sol·licitar les invitacions.
 
Paral·lelament, nombroses activitats ajudaran a difondre’n l’obra. Passat Sant Jordi una activitat interactiva ens permetrà conèixer les influències literàries, els gèneres, els espais geogràfics i les temàtiques socials presents a l’obra de Maria-Antònia Oliver a través de fragments dels seus llibres.

Aquest també serà el punt de partida de la conversa que Oliver mantindrà amb el president d’Òmnium Jordi Cuixart, en un acte públic el 18 de maig a la Plaça Vicenç Martorell de Barcelona.Oliver i Cuixart també seran presents el 24 de maig a Palma en un acte de reconeixement a l’escriptora, conjuntament amb el president d’Obra Cultural Balear Jaume Mateu i l’escriptor Jeroni Salom.
 
Coincidint amb aquestes dates i fins a mitjans de juny, les biblioteques d’arreu del país s’ompliran amb petites mostres dels seus llibres.
Pertany a

Quan
15 abril 2016

Territori/s


Compartir