Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

El 2017 volem votar i estem convençuts que votarem

Hem tornat a fer història

Aquest 6F ha estat, de nou, un dia històric: els catalans i les catalanes hem tornat a demostrar que som un clam únic defensant la democràcia i la llibertat del nostre poble.

Les entitats sobiranistes, el govern, els alcaldes dels ajuntaments de tot el país i milers de persones han mostrat el seu suport als representants polítics que estan jutjats per haver impulsat el 9N, l'expresident Mas i les exconselleres Ortega i Rigau. Així, el passeig Lluís Companys de Barcelona s'ha omplert des de primera hora del matí d'aquest primer dilluns de febrer.

"Que Europa ens escolti"
El president d'Òmnium, Jordi Cuixart, s'ha dirigit als manifestants abans que arribessin els imputats i ha sentenciat que "també és un dia trist: tres representants polítics són jutjats per haver posat les urnes", per complir la demanda dels catalans i catalanes. Per això, "demanem justícia i que Europa i el món sencer ens escoltin", ha expressat.

Juntament amb Jordi Sànchez, president de l'ANC; Neus Lloveras, de l'AMI, i Miquel Buch, de l'ACM, Jordi Cuixart ha fet costat a tres imputats i també a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont i tot l'equip de govern. Cuixart ha manifestat que el 2017 "volem votar i estem convençuts que votarem. I decidirem lliurement el futur del nostre país sense deixar-nos ningú pel camí".

Persones vingudes de tot Catalunya han omplert la concentració d'estelades, pancartes i crits de suport, com "No esteu sols", "Independència" o "Visca Catalunya lliure".

Aquí hi trobaràs totes les fotografies del 6F.

Quan
06 febrer 2017

Territori/s


Compartir