Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

El vicepresident d'Òmnium participa a la concentració per la llibertat dels presos a Sant Vicenç dels Horts

Mauri: “Els dies que aquests homes de pau són a la presó són el comptador de la vergonya”
El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, s'ha sumat a la concentració convocada per les entitats sobiranistes a Sant Vicenç dels Horts coincidint amb la declaració del vicepresident, Oriol Junqueras, al Tribunal Suprem. Mauri ha aprofitat la seva intervenció per demanar un cop més la llibertat dels quatre presos polítics. "Avui hem volgut ser aquí per acompanyar tots els amics i familiars de l'Oriol. Hem sortit al carrer, fa 80 dies que sortim i no deixarem de fer-ho", ha dit. "Els dies que aquests homes de pau són a la presó són el comptador de la vergonya", ha afegit.

"En aquests dos mesos han passat moltes coses però la repressió és manté", ha recordat. El vicepresident de l'entitat també ha assegurat que "volem seguir sent un sol poble" també amb aquells catalans que han optat per altres opcions. "mai dividirem la societat segons la llengua que parli, el seu origen o el seu vot".

"Les urnes han fet una esmena a la totalitat al govern espanyol, al 155 i a les seves mesures antidemocràtiques. Unes urnes que també han servit per reivindicar i mostrar l'estima a l'Oriol Junqueras i els nostres representants empresonats i a l'exili", ha afegit.
Quan
04 gener 2018

Territori/s


Compartir