Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Èxit de la XI Marxa de Torxes de Girona, preludi de la Diada del Sí

Més de 1.500 persones hi van participar, essent la Marxa més multitudinària.
La XI Marxa de Torxes de Girona, organitzada per Òmnium Gironès, va aplegar més d’un miler i mig de persones en la vigília de la Diada, esdevenint la més multitudinària fins al moment.

Els assistents van poder gaudir de les cançons del compositor i intèrpret Joan Isaac als peus de l’escala de la Catedral. Un cop acabat el concert, una senyera de foc de la mà dels Diables de l’Onyar va donar el tret de sortida al recorregut de la Marxa de Torxes d’enguany, que comptà amb l’ambientació musical de la Fal·lera Gironina. Els assistents van recórrer sotaportes, la Pujada de Sant Feliu, el Carrer Ballesteries, el Pont d’en Gòmez, la Plaça Independència, el Carrer Santa Clara i el Pont de Pedra fins a la Plaça del Vi.

Un cop a la plaça el Dr. Sergi Bonet, rector de la Universitat de Girona, va llegir un manifest sobre la necessitat d’exercir el dret de vot de la ciutadania en la cruïlla històrica del moment polític actual de Catalunya. Els focs d’artifici de Diables de l'Onyar van posar punt i final a un acte multitudinari a la vigília de la Diada Nacional de Catalunya. 
Quan
13 setembre 2017

Territori/s


Compartir