Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

A Gràcia, un Sant Jordi ple de llibres, roses… i signatures!

Per segon any consecutiu, la junta territorial va muntar paradeta als Jardinets de Gràcia.
Just abans de la Diada de Sant Jordi, la que era la Plaça de Joan Carles I va recuperar el seu nom popular reivindicant els valors republicans: Plaça del Cinc d’Oros. Va ser en aquesta cruïlla recuperada que Òmnium Gràcia va instal·lar- hi la parada de Sant Jordi.

Fou un Sant Jordi diferent, perquè més enllà de consolidar-se com la gran didada per a la llengua i la cultura catalanes, enguany també hem volgut que explicités el suport social al Pacte Nacional pel Referèndum. Només en un matí i gràcies a la magnífica tasca de les persones voluntàries que hi van ser, vam aconseguir més d’un miler d’adhesions.

Com sempre, Gràcia no ha fallat i ha estat a l’alçada de la vila que estimem i del país que volem. Un país i un futur que estem determinats a decidirem entre totes i tots.

Gràcies, doncs, a totes les persones que ho heu fet possible. Hem tornat a demostrar que no defallim i que no defallirem, que sortirem als carrers i a les places sempre que calgui i que mantindrem aquest tarannà cívic, pacífic i democràtic que explica com som i, sobretot, com volem ser.


Pertany a

Quan
26 abril 2017

Territori/s
Etiquetes
Gràcia
Òmnium Gràcia
Sant Jordi 2017
Pacte Nacional pel Referèndum


Compartir