Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

La Nit de Castells reconeix Òmnium per "Catalans want to vote"

Muriel Casals recull el Premi Ambaixador Castells a Valls per la iniciativa d'internacionalització del dret a decidir

L'acció "Catalans want to vote - Human towers for democracy", impulsada per Òmnium, ha rebut el premi Premi Ambaixador Castells, aquest dissabte a Valls, en el marc de la IX Nit de Castells.

Muriel Casals ha recollit el guardó, que reconeix l'entitat per la iniciativa del 8 de juny del 2014, quan més de 5.000 castellers van aixecar castells a vuit capitals europees i a una cinquantena de poblacions catalanes per reivindicar el dret a decidir dels catalans.

La presidenta d'Òmnium ha volgut donar les gràcies a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, així com a totes les colles i entitats que van fer possible aquesta acció d'internacionalització.

D'altra banda, la trajectòria del fundador dels Castellers de Barcelona, Josep Sala, la història de la plaça del Blat de Valls i la progressió de colles, com ara la Jove de Tarragona, els Nens del Vendrell i els Castellers de la Vila de Gràcia, han estat els altres protagonistes de la novena edició d'una gala celebrada al Centre Cultural de Valls.

La Nit de Castells és convocada per la Revista Castells i l'Ajuntament de Valls. L’acte ha comptat amb l’assistència de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega; l’alcalde de Valls, Albert Batet, i els representants de 73 colles castelleres d’arreu del país.


Fotografia: Revista Castells


El vídeo resum d'Òmnium del 2014 comença precisament amb l'acció "Catalans want to vote":
 

Pertany a

Quan
03 febrer 2015

Territori/s


Compartir