Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

110.462 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

110.462 socissocis a tot el món

Saber-ne més

La revista d'Òmnium torna renovada per Sant Jordi

El número 23 inclou un resum dels projectes més destacats de l'entitat, com "Un país normal", "Catalans want to vote" o Somescola.cat
Coincidint amb Sant Jordi, Òmnium Cultural ha editat de nou la seva revista trimestral per explicar els principals projectes de l'entitat (veure en línia).

La publicació ha renovat el seu disseny i arribarà a les llars de tots els socis i sòcies. Aquests també rebran un domàs de la campanya "Un país normal", que s'ha fet amb l'objectiu de reivindicar la consulta del 9N i està pensat per penjar-lo al balcó o en llocs ben visibles.

La nova revista, de 16 pàgines a tot color, reapareix després de deixar d'editar-se l'any passat com a conseqüència de les restriccions pressupostàries. El seu objectiu és recollir i difondre tota la feina que fa Òmnium gràcies als seus gairebé 40.000 socis i les seves 31 seus territorials.

Aquesta serà una primavera farcida de propostes i començarà pels volts del 23 d'abril amb la Llança de Sant Jordi. Amb la campanya "Un país normal" més activa que mai, l'activitat d'Òmnium continuarà amb la final del Premi Sambori (el 10 de maig), entre d'altres, fins arribar a l'aixecada simultània de castells (el 8 de juny), l'entrega del 46è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes a Raimon (el 10 de juny) o la gran cercavila de Somescola.cat (el 14 de juny).

Diversos projectes abans d'un Onze de Setembre especial, el del Tricentenari, per afrontar la recta final fins a la consulta del 9 de novembre, com recull la portada de la publicació.

També incorpora un article a quatre mans de Mercè Barceló i Xavier Bernadí, juristes del Col·lectiu Praga, i un altre del periodista Antonio Baños, a més d'una entrevista al president de Súmate, Eduardo Reyes.

Podeu descarregar-vos la revista o bé consultar-la en línia:

 
Quan
15 abril 2014

Territori/s


Compartir