Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

117.363 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

117.363 socissocis a tot el món

Saber-ne més

L'arribada de la Flama del Canigó a les Corts

Per primer cop Òmnium Les Corts va organitzar l'arribada de la Flama del Canigó a la plaça Comas, davant de la Seu del Districte.
L'encarregat de portar la Flama a va ser en Marc Romero, el voluntari que va recollir la Flama a la plaça Sant Jaume i va recórrer els gairebé 5 km fins a la plaça Comas on l'esperaven gairebé un centenar de persones. Els representants dels partits a l'Ajuntament de les Corts, PDeCAT, ERC, CUP i BCN en Comú, van fer els seus respectius parlaments i van agrair a Òmnium les Corts l'organització de l'acte. El president de la seu territorial Marc Magrinyà va fer lectura del manifest de la Flama del Canigó, escrit per en Toni Ayala.
 
Els Bocs de Can Rosés, la Repúbli-k de l'Avern i l'Aegis, van ser els encarregats d'amenitzar el cercavila que va acompanyar la Flama que havia d'encendre la foguera de Sant Joan, a la cruïlla dels carrers Europa/Galileu/Gandesa per part de Bocs i l'Ateneu Popular de les Corts, que ja fa sis anys que s'encarreguen d'aquest moment tant especial.

Per acabar, es va repartir coca i cava als assistents, però la festa es va allargar fins ben entrada la matinada! 

Pertany a

Quan
29 juny 2017

Territori/s
Etiquetes
òmnium les corts
Flama del Canigó


Compartir