Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

L'Escola de Lletres de Tarragona ofereix descomptes

Un 10% en la matrícula per a tots els socis d'Òmnium
Un ampli ventall de cursos de creació literària configura l'oferta formativa de l'Escola de Lletres, des de tallers per als més joves, orientant-los i fornint-los les eines necessàries per a la descoberta i la creació literària; cursos per a escriptors ja formats que volen experimentar compartint; el taller itinerant que permet passejar per la ciutat cercant la inspiració a cada racó; el taller de narrativa que té lloc al Seminari i que proporciona les eines per escriure relats de tots els nivells; un nou taller que proposa escriure i viure la literatura infantil; el taller de poesia que tindrà lloc a la biblioteca del MAMT (Museu d’Art Modern de Tarragona) i el curs d’escriptura teatral.
Consulteu-los tots aquí.


Durant aquest mòdul, podreu gaudir de diversos monogràfics que afronten temàtiques tan diverses com memòria i desig, les heroïnes de l’antiguitat o l’escenari on tot succeeix. Unes sessions intenses on l’alumnat farà una immersió total en aquests diversos mons de creació literària apassionants.

Els socis d'Òmnium teniu descompte del 10% a l'hora de matricular-vos-hi. Nomès cal que envieu un correu electrònic a tarragones@omnium.cat indicant el vostre num de soci i el curs al que us voleu apuntar i us
indicarem com aconseguir-lo.

 
Quan
27 febrer 2018

Territori/s


Compartir