Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium demana compartir els desitjos per als presos polítics a l’Arbre dels Desitjos de Llibertat

L’activitat es farà a diverses poblacions durant el dia 5, la vetlla de Reis
Òmnium Cultural demana als ciutadans que comparteixin els desitjos per als presos polítics a l’Arbre dels Desitjos de Llibertat que s’habilitarà a diferents pobles i ciutats del país aquest divendres dia 5.

“Celebrem aquests dies tan especials amb la família i amics però no oblidem que els Jordis, en Quim i l'Oriol són lluny de la seva gent”, afirma el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri.

Els organitzadors repartiran etiquetes grogues per a escriure els desitjos que després es penjaran a cadascun d’aquests arbres. Aquells qui ho vulguin, poden fotografiar el desig i compartir-lo a les xarxes socials amb l’etiqueta #NADALGROC i #USVOLEMACASA.

En el cas de Barcelona, l’acte es farà a la plaça de la Catedral entre les 11 h i les 14 h.

Aquesta és la darrera iniciativa que s’organitza durant el període de les vacances de Nadal com a mostra de solidaritat amb els presos polítics i que té el color groc com a fil conductor. Durant les darreres setmanes, entitats i persones a títol individual s’han sumat al Nadal Groc amb activitats com ara concerts de Nadal amb barrets grocs, sopars de germanor solidaris grocs o, simplement, portar una peça de roba d’aquest color.
Quan
04 gener 2018

Territori/s


Compartir