Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Gironès participa en Temps de Flors amb un mural que vol evocar la força de la societat que mira cap al futur

Amb el muntatge "Tu ets protagonista" s'evoca el paper indispensable de TOTS per crear un país cohesionat.
Òmnium Gironès participa en l’exposició Girona Temps de Flors 2017 amb el muntatge floral titulat "Tu ets protagonista" que evoca el paper indispensable que tenen tots els ciutadans a l’hora d’aconseguir crear un país cohesionat, capaç de tirar endavant i de construir una societat justa i lliure, on s’escolti la veu de tothom. 
 
Per això Òmnium ha dissenyat un mural floral de 24 m2, format per una lona amb centenars de reflectors enfocats cap al carrer que provocaran un efecte mirall i tornassolat i, al mig del mural, hi ha un adverbi: "SÍ", realitzat amb espigues i flors seques vermelles. Amb aquest "SÍ" es vol representar les ganes i la força de tothom forma part d’aquesta societat que mira cap al futur.
 
El mural se situa  la façana de la seu d’Òmnium Gironès, a la placa del Vi, 4. Així, del 13 al 21 de maig de 2017, les persones que s’endinsin al Barri Vell per la plaça del Vi es veuran emmirallades en aquest mural i formaran part de la positivitat, de les ganes de sumar i de participar. Els ciutadans en seran els protagonistes. 

Fitxa tècnica
Entitat promotora: Òmnium Gironès | Coordinació: Laia Vidal
Mides: 24 m2 | Materials: lona, vinil, palla i espigues
Agraïments: Club Esquí Girona, Comunitat de veïns de la plaça del Vi número 4, Senyalia i als voluntaris que ho han fet possible.

Quan
11 maig 2017

Territori/s


Compartir