Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Rebuda i agraïment als participants de l'"A Tota Veu"

El passat 21 de juny vam rebre a la nostra seu els participants de l'esdeveniment i els vam felicitar personalment per la gran tasca endegada.

Fa una setmana vam celebrar l'acte d'acolliment i agraïment als voluntaris que varen participar en l'"A Tota Veu" d'enguany, acompanyats per la Mar Oñate, responsable del Servei Local de Català, i la Lídia Ponsatí, responsable del Voluntariat per la Llengua.

L'"A Tota Veu" és una lectura pública de poesia arreu del territori català pels volts de Sant Jordi. Es fan parelles de persones on una d'elles té com a llengua pròpia el català i l'altra una llengua diferent que conjuntament llegeixen en públic poemes en la llengua original i la traducció al català.

Aquest programa va néixer el 2012 com una activitat més dins l'àmbit de cohesió, amb l'objectiu general de fer del català llengua comuna en un context de reconeixement del pluralisme lingüístic a Catalunya. Així, el programa pretén col·locar el català com la llengua vehicular i llengua de trobada de totes les persones que viuen a Catalunya i, al mateix temps, afavorir el coneixement entre persones amb llengües pròpies diferents. De la mateixa manera, també vol donar veu a les llengües que es parlen a Catalunya o la ciutat i participar de la Diada de Sant Jordi i acostar la tradició a totes les persones que participen de l'acte.

En l'acte d'acolliment a la nostra seu el nostre President i els membres de la Junta responsables de l'acte, vam explicar als participants els projectes que durem a terme durant els propers mesos i vam celebrar amb pastes i cava l'excel·lent feina endegada per tot l'equip. Com a agraïment final, se'ls va lliurar un exemplar del llibre del Premi Pere Ferrer 2016 i un fanalet de la Flama del Canigó.

Moltes gràcies a tots. Us hi esperem a l'edició 2017!
Pertany a

Quan
01 juliol 2016

Territori/s
Etiquetes
A tota veu
òmnium Sant cugat
Sant Cugat del Vallès


Compartir