Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Tot el que et cal saber per fer arribar la Flama del Canigó al teu poble o barri!

COM PUC RECOLLIR LA FLAMA DEL CANIGÓ EN UN PUNT DE REPARTIMENT? COM ANAR A CERCAR LA FLAMA AL CANIGÓ? COM ACONSEGUIR EL MATERIAL DE SUPORT NECESSARI? QUIN ÉS EL PROTOCOL PER REBRE LA FLAMA DEL CANIGÓ? COM RECOLLIR LA FLAMA A BARCELONA?

Consulta el dossier que inclou informacions sobre la Flama del Canigó.

Dossier Flama del Canigó 2018

Hi trobaràs informació sobre la Flama del Canigó, així com d’altres recursos pràctics per organitzar fogueres, especialment en aquelles poblacions on noves entitats, persones o institucions es plantegin dinamitzar la diada de Sant Joan arreu dels Països Catalans.

Vols saber quines informacions d'interès hi podràs trobar?
Hi ha diverses maneres de fer arribar la Flama del Canigó al teu poble: anar-la a cercar al cim del Canigó la nit del 22 de juny o bé recollir-la en un dels punts de repartiment.

COM PUC RECOLLIR LA FLAMA DEL CANIGÓ EN UN PUNT DE REPARTIMENT?

La Flama del Canigó va desdoblant-se en diferents itineraris des del cim del Canigó i a mesura que va avançant per diferents comarques. El més pràctic és que et posis en contacte amb entitats i poblacions més experimentades, que t’explicaran a quina hora arriba o passa la Flama del Canigó pel seu poble. Consulta les principals rutes, horaris o dades de contacte amb els diferents equips de foc aquí


COM ANAR A CERCAR LA FLAMA AL CANIGÓ?

Al Canigó s’hi fan dos grans esdeveniments, l’Aplec (cap de setmana anterior a Sant Joan), i la recollida de la Flama (el dia 22 de juny). En tots dos casos, cal un permís per pujar en cotxe fins al peu del Refugi de Cortalets, ja que l’accés es regula per qüestions ambientals. La Gendarmeria en controla els accessos, o sigui que no és recomanable fer-se el despistat.

Consulteu l'apartat permisos on hi trobareu els formularis per poder-hi pujar. En qualsevol cas, cal tenir present que sempre es dóna prioritat als equips de foc que fan arribar la Flama del Canigó a diferents poblacions al llarg del seu camí de tornada cap a casa.


COM ACONSEGUIR EL MATERIAL DE SUPORT NECESSARI?

A la botiga on-line on us proporcionem material a un preu simbòlic (cartells, manifest, tríptics informatius) i altres complementaris (torxes, quinqués, samarretes).
També comptem amb banners i altres materials en format digital que ens podeu demanar per correu electrònic a
flamacanigo@omnium.cat


I si en teniu ganes, ens oferim per venir a fer xerrades de presentació sobre la Flama del Canigó!


QUIN ÉS EL PROTOCOL PER REBRE LA FLAMA DEL CANIGÓ?

L’arribada de la Flama se celebra de manera diferent segons la població, però si que existeixen alguns elements comuns:

  • Lectura del manifest, el missatge abans d’encendre la foguera. Missatge 2018

  • Portar la Flama a l’Ajuntament perquè la rebi institucionalment

  • Promocionar la imatge comuna de la Flama que es fa a tot el territori (www.flama.cat)


 


LA FLAMA A BARCELONA


Si vols venir a recollir la flama del Canigó a la plaça Sant Jaume el dia 23 de juny ja tens disponibles els permisos per fer-ho!

Són molts els equip de foc, de la mateixa ciutat de Barcelona i de fora que venen a buscar al Flama del Canigó a la plaça Sant Jaume, que la fan arribar al seu poble per encendre la foguera al seu barri o ciutat. Encara que no hi accedeixis amb vehicle et demanem que t'hi inscriguis per tal de planificar la recollida de la flama. Gràcies per la teva col·laboració.

Des d'ara i fins al divendres 15 de juny, els equips de foc ja podeu sol·licitar permís per accedir en vehicle a la plaça Sant Jaume. Podeu fer la sol·licitud emplenant el següent formulari. Per dubtes o aclariments escriviu-nos a flamabarcelona@omnium.cat.

El proper dia
12 de juny es realitzarà una reunió amb els equips de Barcelona per explicar les activitats a la Plaça Sant Jaume i coordinar la recollida d'aquesta.


Vols ser voluntari a la plaça Sant Jaume? Emplena aquest formulari


 

 

 


 



 


Pertany a

Quan
24 maig 2018

Territori/s
Etiquetes
#flamadelcanigo #culturapopular


Compartir