Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Una cadira amb un llaç groc a la tribuna de convidats del Parlament recorda que el president d’Òmnium fa 93 dies que està empresonat

Mauri: “Avui comencem a recuperar les institucions però som lluny de la normalitat democràtica”
El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha celebrat l’inici de la dotzena legislatura al Parlament de Catalunya com una mostra que “comencem a recuperar les institucions catalanes” després de l’aplicació de l’article 155, però tot i així ha recordat que “som lluny de recuperar la normalitat democràtica perquè avui a l’hemicicle hi ha 8 escons buits d’empresonats o exiliats”. És en aquest sentit que el vicepresident d’Òmnium ha instat un cop més l’Estat a “tornar a la sensatesa i al diàleg d’on no hauria d’haver sortit mai i permeti aquests 8 diputats ser a les institucions perquè representen bona part del poble de Catalunya”. Una cadira amb un llaç groc a la tribuna de convidats recorda que el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, fa 93 dies que està empresonat a Soto del Real.

Marcel Mauri també ha volgut felicitat el flamant president del Parlament, Roger Torrent, i ha posat en valor que en el seu primer discurs hagi mostrat una “voluntat clara de representar tots els ciutadans, de seguir cosint el país i treballar per la cohesió social”. “Són valors que des d’Òmnium Cultural, amb el nostre president Jordi Cuixart al capdavant compartim plenament”, ha sentenciat.
Quan
17 gener 2018

Territori/s


Compartir