Dansa: Nederlands Dans Theater I

Actualitat

Visita als espais més representatius del Liceu: el Vestíbul històric, la Sala, el Saló dels Miralls i el Foyer.Inaugurat el 1847, el Gran Teatre del Liceu ha estat durant mes de 150 anys el més important Teatre d`òpera de l`Estat espanyol.El Gran Teatre del Liceu ha constituït sempre l`eix vertebrador de la vida operística catalana i a través d`ell l`òpera ha arribat a Catalunya amb tota l`esplèndida varietat de tendències i corrents estilístics que l`ha animada des del romanticisme fins a l`actualitat.El Liceu també ha actuat com a plataforma privilegiada des d`on s`han donat a conèixer al món les millors veus de la lírica espanyola dels segles XIX i XX.Nascut com a Teatre privat, el Liceu és actualment un Teatre de titularitat pública gestionat per un organisme, la Fundació del Gran Teatre del Liceu, on estan representades les institucions públiques, els antics propietaris i un Consell de Mecenatge que canalitza les aportacions privades al funcionament del teatre.Destruït per un incendi el 1994, reinaugurat el 1999, el Liceu és avui un dels símbols identificadors de la ciutat de Barcelona i un equipament fonamental del patrimoni cultural de la ciutat.Visites al LiceuHorari: de dilluns a diumenge de 10 a 13h. (visita guiada a les 10h)Del 31 de juliol al 28 d`agost no hi haurà visites.Les visites s`inicien des de l`Espai Liceu.Els socis d`Òmnium cultural gaudiran d`un descompte del 20% en les visites guiades al Liceu. El descompte s`aplicarà presentant el carnet de soci en adquirir el tiquet.

Data de la funció amb descompte: dissabte 10 de setembre a les 21,00 h

Anomaly One
Coreografia
Jacopo Godani
Música
Thom Willems

Safe as Houses
Coreografia
Paul Lightfoot i Sol León
Música
Johann Sebastian Bach

Signing Off
Coreografia
Paul Lightfoot i Sol León
Música
Philip Glass

Una vetllada amb el Nederlands Dans Theater I (NDT) és una invitació a compartir una de les expressions més sòlides de la dansa moderna. Els ballarins de l’NDT floten a l’aire, lleugers i elegants, amb moviments precisos i emocions devastadores. És la seva manera de mostrar una energia i una tècnica que els fa vulnerables i poderosos al mateix temps. Aquesta personalitat especial també es reflecteix en el programa format per tres coreografies signades per Jacobo Godani -col·laborador de William Forsythe-, Paul Lightfoot i Sol León. Safe as Houses, una de les peces que presentarà el tàndem creatiu format per Lightfoot i León, recorre a la intensitat de la música de Bach per expressar tant esperança com devoció. La segona coreografia de Lightfoot i León, Signing Off, és una proposta que juga amb la memòria, el temps i la seva transformació en quelcom tangible, en una textura que serveix de pont entre el passat i el desconegut.

Preus: 6,25 / 12,50/ 16,75/ 23,00/ 34,75 / 47,50 / 63,75 / 84,50

Els socis d’Òmnium Cultural gaudiran d’un 10% de descompte en l’adquisició de localitats de la representació del Nederlans Dans Theater I del dia 10 de setembre a les 21.00h. Les localitats amb descompte es poden adquirir únicament a les taquilles del Teatre, presentant el carnet de soci.

Per a més informació consultar la web www.liceubarcelona.com