El triangle del Císter

Actualitat

15 d’OctubreLesterres i comarques de muntanya son espais privilegiats per recorrer-lestenint el mñon oral com a eix vertebrador de les seves arrels mésllegendàres, que ai last! passat pel sedàs del treball històric sempretenen un posit verídic per conèixer millor qualsevol comunitat.A les7.45h, Bon dia a tothom. Sortiremdels jardinets de Gràcia vers l`Osona..Esmorzar en ruta noinclòs. Ter amunt continuarem viatge fins un dels llocs claus en la llegendadel Comte Arnau: Monestir de Sant Joan de les Abadesses. Visita del mateix.Un cop feta dita visita, aniremfins a l`altre domini literari de la llegenda: el Santuari de la Mare de Déu deMontgrony, situat en un estret replà de la serra del mateix nom i sota unimponent penya-segat, la seva visita ens haurà de corpendre. Ja a peu, pujarem fins al pla deSanta Maria, visita de l`església. Dinar. Un cop finalitzat baixarem fins elpoblet de Gombrèn, on acabarem d`arrodonir la nostra coneixença de la tremolosallegenda del Comte Arnau tot visitant el Museu Monogràfic del Castell deMataplana.Tornada a Barcelona i Fins lapropera!Grup mínim de participants 30 paxPreu per persona: 52?

Dies 25 i 26 de febrer

Val a dir-ho, la ruta que acontinuació us oferim, és una de les més completes i suggeriments a realitzarpels camins de l’art i de la historia catalans, doncs, a l’interès dels bellsmonestirs cistercencs cal sumar-hi el fet de la seva condició de PanteonsReials de la Confederació Catalano-Aragonesa.

Dia 1
A les 08.00 hores, bon dia a tothom.
Sortirem direcció la CatalunyaNova. Esmorzar en ruta. Per la ruta del riu Corb arribarem al serémonestir de Vallbona de les Monges, visita. Dinarem a l’Espluga de Francolí. Ala tarda, ens aproparem a la veïna comarca de L’Alt Camp, per tal de visitar-hil’encisador Santes Creus. Tornarem per la ruta de Valls i el Coll de Lilla.Sopar i allotjament

Dia 2
Esmorzar. A primera hora farem elretrobament amb el majestuós Monestir deSanta Maria de Poblet. A la veïna vila ducal de Montblanc reviurem l’atmosferamedieval tot passejant pels seus evocadors carrers. Dinar. Retorn i fins lapropera!

Grup mínim de participants 30 pax
Preu per persona: 185€
Preu Òmnium: 175,65€

Més informació: www.clubcataladeviatges.com i carrer Indústria, 34 – 08025 Barcelona. Tel. 93 458 55 66 – Fax 93 458 73 31