Inauguració Jove d’Òmnium Cultural: bona música i Begudes de la Terra

Actualitat

Òmnium Cultural Bages us desitja una feliç diada i us proposa unes fotografiesque podeu enviar als vostres coneguts seguint amb la tradició de regalar perSt. Jordi un llibre i una rosa.Llibres per Sant Jordi  Fotografies de David Botello (Torelló, 1975), contacteSi vols enviar aquesta fotografia, aqui la pots descarregar.

(18/04/05) Redacció ÒC
Òmnium Cultural ha preparat al llarg del mes d’abril un seguit d’activitats per tal d’inaugurar i donar a conèixer la nova seu de l’entitat, entre les quals va tenir lloc, el dijous 14 d’abril, la Inauguració Jove. L’acte, que va començar a les 20.30 hores va aplegar unes 150 persones provinents de diferents entitats juvenils catalanes. Jordi Foz, secretari general de la Junta d’Òmnium Cultural, els va donar la benvinguda i va fer una valoració sobre el moment en què es troba l’entitat.
També el president d’Òmnium Cultural, Jordi Porta, va agrair molt la visita dels joves a la nova seu, i va fer constar la importància que tenen els joves amb el compromís cultural.
La Inauguració Jove va començar amb un pica-pica i  Jimmy Jazz va servir Begudes de la Terra. Les begudes que s’hi van servir van ser pomada ( gin Xuriguer i llimonada), aigua de València (cava, sucre i suc de taronja), burret ( licor de cafè amb cola), Moscatell i la cervesa Moritz. Un cop tothom estava servit, es va poder gaudir de  la música del cantautor Feliu Ventura acompanyat de la guitarra.