Òmnium Cultural rep el Premi extraordinari Catalunya d’Educació 2005 per la revista ‘Escola Catalana’

Actualitat

L’èxit de públic fa replantejar el cicle de concerts d’estiu i estimula la delegació de l’alt urgell, per endegar un projecte, de creació d’un festival de música tradicional a la comarca. El cicle d’estiu de concerts s’organitza des de l’any 2004 i consisteix a realitzar un seguit de concerts en poblacions que no poden gaudir d’aquest tipus de activitats culturals.

05/10/05 (Redacció ÒC)
La Generalitat de Catalunya ha atorgat a Òmnium Cultural el Premi extraordinari Catalunya Educació 2005 per la tasca que Escola Catalana ha realitzat en el camp de l’ensenyament a Catalunya. D’aquesta forma la feina de la revista s’ha vist recompensada després de quaranta anys, expressant-se com a una ‘eina de referència a favor de l’escola catalana i un mitjà per compartir coneixements i il·lusions’, tal i com han expressat fonts del Departament d’Educació.
La revista fa quaranta anys que edita de forma mensual la publicació que vol crear debat i analitzar temes rellevants i actuals de la vida educativa de Catalunya, treballa per tal de construir una escola de nivell i de qualitat en català, defensant l’esperit crític i l’anàlisi de la societat actual.
L’acte de lliurament del Premi serà el dilluns 10 d’octubre, a les 18.30 h al Palau de la Música Catalana. En aquest acte també es lliuraran els premis, en les categories corresponents, a Josepa Reimundi, al centre IES Miquel Tarradell de Barcelona i a l’Escola d’Estiu Rosa Sensat.

Per a més informació:
web d’Escola Catalana
web del Departament d’Educació de la Generalitat