Òmnium i la UGT de Catalunya signen un conveni de col·laboració

Actualitat

el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, i el president d`Òmnium Cultural, Jordi Porta, van signar el dimarts 30 de setembre un conveni que permetrà iniciar un marc de col·laboració estable en projectes compartits en l`àmbit territorial de Catalunya.

el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Porta, van signar el dimarts 30 de setembre un conveni que permetrà iniciar un marc de col·laboració estable en projectes compartits en l’àmbit territorial de Catalunya.

Les dues organitzacions comparteixen objectius comuns centrats en la voluntat i la necessitat de promoure la cultura catalana com a instrument de formació i de coneixement personal, professional i social, i de promoure l’ús social del català com a llengua pròpia de Catalunya per contribuir així a l’enfortiment de la cohesió social i comunitària.

A més, Òmnium i la UGT coincideixen que la complexitat de la societat requereix d’un esforç permanent de diàleg i de col·laboració entre les organitzacions i les entitats civils, en particular en àmbits com ara els serveis, la cooperació, la immigració i la joventut.