Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Som en campanya!

1 comentari(s) -
De fet no hem deixat de fer campanya des de fa ja molts mesos.
Ara mateix a Òmnium ens toca, ens torna a tocar, posar-nos de ple a l’activisme. Un activisme que fem des de la seriositat, la serenitat, la responsabilitat i també la credibilitat que ens donen els nostres 54 anys de treball en favor de la llengua i la cultura catalanes.
 
En el cas concret de la campanya d’aquest estiu, la que ha de fer guanyar el “sí a la independència” el proper 27 de setembre, a mi m’ha correspost l’honor de ser en un lloc preeminent de la llista que és el resultat de moltes converses entre els diferents partits sobiranistes i les entitats de la societat civil. 
 
Com sabeu, l’ANC, l’AMI i Òmnium hauríem desitjat una confluència encara més ampla però els arguments en favor que es poden cobrir millor tots els flancs mantenint la CUP la seva pròpia llista han estat convincents. El que és important és que sabrem sumar tots els vots que expressaran el desig d’un país millor. Ben segur que ho farem tots i cada un de nosaltres.
 
Escric aquestes ratlles des de la il·lusió d’una tasca engrescadora. Penso que serà un privilegi participar des del proper Parlament als passos importants que ens tocarà fer. Caldrà ser molt curosos i fer-ho molt bé.
 
Però escric també des de la nostàlgia. Òmnium ha omplert el meu temps, el meu cap i el meu cor durant els darrers 5 anys. Si he estat cridada a participar en primera línia ho dec a Òmnium i en definitiva a tots els socis, els amics que m’heu donat el privilegi de representar-vos. Us enyoraré, tot i que seguim sent i sentint-nos molt a prop.   
 
Moltes gràcies per tot el que he rebut i sapigueu que em teniu al vostre costat. 
 
Us necessito!
País

Comentaris

divendres, 31/07/2015
Gran respecta per la tasca admirable d' Òmnium Soc un soci de 88 anys satisfet d' omplir la Via Laietana

Pàgines

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per comprovar que ets un usuari real i per evitar entrades automatitzades.
Imatge CAPTCHA
Introdueix els caràcters que apareixen a la imatge.