Carregant Esdeveniments

Els candidats a la presidència de la Generalitat a Òmnium: Joan Laporta

Actes i activitats

4 d'octubre de 2010, 0:00 h

Òmnium Cultural Mataró-Maresme i el Grup d’Història del Casal presenten el llibre “Del romànic al gòtic. El monestir de Santa Maria de Roca Rossa”, de Joan Bou i Jaume Vellvehí.

Òmnium Cultural ha convidat els caps de llista dels principals partits i candidatures que es presenten a les eleccions del proper 28 de novembre al Parlament de Catalunya, amb l’objectiu que expliquin als socis de l’entitat quines són les seves propostes pel que fa a la llengua i la cultura, així com el seu projecte de país. El primer debat s’iniciarà el proper dilluns dia 4 amb Joan Laporta, com a cap de llista de Solidaritat Catalana.

Tot i que encara no tots els candidats han confirmat la seva assistència, el cicle resta obert per a noves sessions. Els Dijous de l’Òmnium d’octubre acolliran els candidats dels actuals grups parlamentaris. Els grups extraparlamentaris tindran cita els dilluns 4 i 18 d’octubre.

Consulteu aquí tota la programació.

Tots els debats són oberts a tothom, gratuïts i s’iniciaran a les 19.00h a la seu nacional d’Òmnium Cultural (Diputació, 276, pral. Barcelona).

Adreça/Ubicació
Diputació, 276, pral. 08009 Barcelona, Barcelonès, Catalunya