Junta i equip

Ofertes laborals

Data de publicació: 27/03/2023

Referència: COPY-0323

COPY (Redactor-a de continguts)

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per incorporar-la al seu equip professional, com a Copy dins l’àrea de Creixement i Comunitat.

Es responsabilitzarà de la redacció creativa i inspiradora que condueixi a l’acció de les persones que conformen la comunitat d’Òmnium, així com a establir les estratègies per a l’optimització dels continguts que es generin.

Data de publicació: 09/03/2023

Referència: DIRCOM-0323

DIRECTOR/A DE COMUNICACIÓ

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per incorporar-la al seu equip professional, com a Director/a de Comunicació.

Es responsabilitzarà de portar a terme l’estratègia comunicativa, conduir la comunicació corporativa així com la relació amb els mitjans, formarà part del comitè de direcció i
dirigirà l’equip professional de l’àrea de comunicació.

Si creus que ets la persona consulta l’oferta i envia el teu CV i la teva carta de presentació a [email protected] abans del divendres 24/03/2023.