Junta i equip

Ofertes laborals

Data de publicació: 02/12/2021

Referència: XXSS

Gestor/a XXSS

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per incorporar-la al seu equip professional al Departament de Comunicació com a gestor/a de xarxes socials (social media manager).

Busquem una persona creativa, amb habilitats comunicatives, visió estratègica, pensament analític i orientada a resultats.

La recepció curricular estarà oberta fins el 08/12/2021.

Data de publicació: 25/11/2021

Referència: PLAN

Planificador/a d’Operacions

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per incorporar-la al seu equip professional en l’àrea d’OPERACIONS.

Busquem una persona metòdica, rigorosa i planificada, amb pensament analítica, orientació a resultats i orientada a la millora contínua.

La recepció curricular estarà oberta fins el 08/12/2021.

Data de publicació: 25/11/2021

Referència: FIN

Auxiliar Administratiu/va Finances

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per incorporar-la al seu equip professional com a auxiliar administratiu/va de finances en l’Àrea de Finances.

Busquem una persona acostumada a treballar amb dates d’entrega i acompliment de deadlines, proactiva, resolutiva i amb capacitat d’adaptació als canvis.

La recepció curricular estarà oberta fins el 08/12/2021.