Junta i equip

Ofertes laborals

Data de publicació: 23/09/2022

Referència: IT-CRM

Tècnic_a suport de CRM i DADES

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per incorporar-la al seu equip professional, en l’àrea de Tecnologia.

Si vols formar part de l’associació sense ànim de lucre cívica cultural consolidada i en creixement més important als Països Catalans i d’Europa, col·laborar en un entorn jove i dinàmic, on els reptes continus formen part de l’àmbit de treball de l’Entitat, i integrar-te a una Entitat compromesa amb la sostenibilitat i la igualtat d’oportunitats en el treball… vine amb nosaltres!!!

Data de publicació: 01/09/2022

Referència: GSCC

Gestor/a de Serveis Call Center

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca dues persones per  incorporar-les al seu equip professional, com a Gestor/a de serveis del Call Center.

 

Cerquem dues persones que s’encarreguin d’emetre trucades a les persones que conformen la comunitat de l’entitat (socis/es, voluntaris/es, simpatitzants, compradors/es, donants…) amb l’objectiu de fer efectives les estratègies de captació de persones que enriqueixin aquesta comunitat.