Junta i equip

Ofertes laborals

Data de publicació: 05/09/2019

Referència: 003-TSA

Tècnic_a Territorial Barcelona

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per incorporar-la, com a tècnic/a territorial de suport associatiu, a Barcelona.

Si ets una persona dinàmica i amb iniciativa, amb trajectòria associativa i experiència en el desenvolupament de projectes en l’àmbit social i/o cultural, mira’t l’oferta.

Data de publicació: 02/09/2019

Referència: 002-TIC

Maquetador/a i desenvolupador/a frontend

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per incorporar-la al seu equip professional com a maquetadora i desenvolupadora de tecnologia front-end.

Si et consideres una persona creativa, dinàmica i amb iniciativa, polivalent, amb capacitat de treball autònom i de treball en equip, consulta l’oferta adjunta i inscriu-te.

Data de publicació: 01/08/2019

Referència: 001-PREM

Tècnic_a Premsa

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per incorporar-la al seu equip professional, com a tècnic/a de premsa a l’àrea comunicació.

Data de publicació: 29/05/2019

Referència: 001-TIC

Programador/a backend (Devops)

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per incorporar-la al seu equip professional com a Programador/a.

Si ets una persona creativa, dinàmica i amb iniciativa, polivalent, amb capacitat de treball autònom i de treball en equip, consulta la nostra oferta i inscriu-te.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.