Junta i equip

Ofertes laborals

Data de publicació: 07/06/2021

Referència: MKT

TÈCNIC/A FIDELITZACIÓ

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per incorporar-la al seu equip professional, en l’àrea de Màrqueting i Comunicació.

Busquem una persona amb capacitat analítica, capacitat comunicativa, treball col·laboratiu, capacitat per treballar sota pressió, flexibilitat per adaptar-se als canvis i presa de decisió, orientació al soci/a, amb alta orientació a resultats i actitud positiva i constructiva, amb especial sensibilitat i interès per les causes socials, culturals i de país.

La recepció curricular estarà oberta fins el 18/06/2021.

Data de publicació: 07/06/2021

Referència: TIC

FULL STACK DEVELOPER

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per incorporar-la al seu equip professional, en l’àrea de Tecnologia.

Busquem una persona metòdica, rigorosa i planificada, amb pensament analític, orientació a resultats, creativa i innovadora; amb habilitats comunicatives i socials, empàtica, assertiva i pacient, amb capacitat de gestionar l’estrès i la pressió i amb capacitat de treballar en equip.

La recepció curricular estarà oberta fins el 18/06/2021.