Junta i equip

Ofertes laborals

Data de publicació: 12/07/2024

Referència: COMDI-07

Tècnic/a de comunicació digital

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per desenvolupar les funcions de Tècnic/a de Comunicació Digital, integrant-se en l’àrea de Comunicació de l’entitat.

Integrat/da a l’equip de comunicació corporativa, el/la tècnica/a de comunicació digital, participarà de la gestió dels canals d’Òmnium i de les seves xarxes socials, el desplegament de l’estratègia de continguts, les campanyes de publicitat digital definides al pla de treball anual, així com el seguiment de mètriques i indicadors.

Data de publicació: 12/07/2024

Referència: PROJ-07

Gestor/a de projectes

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per desenvolupar les funcions de Gestor/a de Projectes, principalment de l’àmbit cultural, en l’àrea de Continguts i Projectes de l’entitat.

En dependència del Cap de Continguts, el/la gestor/a de projectes, crearà, planificarà, coordinarà i farà el seguiment dels recursos tècnics i humans implicats en els projectes assignats. Alhora, farà el seguiment i consecució dels altres paràmetres que defineixen el projecte com el manteniment del cost, el compliment del calendari i de les normatives aplicables, així com de la gestió global de col·laboradors.

Destaquem la gestió de projectes, tan significatius, en l’àmbit cultural com, el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, la diada de Sant Jordi, el festival Òmnium de curtmetratges – VOC, o la festa Òmnium de les lletres catalanes – La Nit de Santa Llúcia.

Data de publicació: 06/06/2024

Referència: CAPT-01

Tècnic/a d’aliances i captació de fons

Òmnium Cultural, entitat que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya, cerca una persona per desenvolupar les funcions de responsable d’aliances estratègiques i captació, a l’àrea de Comunitat i Creixement de l’entitat. En dependència de la Direcció de Creixement i Comunitat, el/la persona responsable d’aliances i captació de fons, planificarà i executarà l’estratègia de diversificació de fons de l’entitat, des de la captació fins la seva consolidació.

Si estàs interessat/da en la posició i vols formar part d’una de les entitats cívicoculturals més destacades dels Països Catalans i d’Europa, contribuir en projectes de transformació social en els àmbits de la llengua, la cultura, la cohesió social i la defensa dels drets civils i polítics, formar part d’un entorn jove i dinàmic, on els reptes continus formen part de l’àmbit de treball de l’entitat i participar d’una entitat compromesa amb la sostenibilitat i la igualtat d’oportunitats en el treball, sense discriminació per raó de gènere, religió o procedència, envia’ns el teu currículum i carta de presentació.