Carregant Esdeveniments

Signatures de llibres i cultura catalana a l’Espai Òmnium a la Rambla Catalunya de Barcelona

Actes i activitats

23 d'abril de 2009, 0:00 h

Un any més, i ja serà el cinquè des de l’aniversari dels 300 anys l’any 2005, Òmnium Cultural i altres entitats commemorarem el conegut com a Pacte o Acord de Sant Sebastià o dels Vigatans a l’ermita de Sant Sebastià (terme municipal de Vic i parròquia de Santa Eulàlia de Riuprimer). Serà el proper dissabte 16 de maig.

Com cada any, el dia 23 d’abril Òmnium surt al carrer per oferir un espai d’informació al soci i donar a conèixer la seva activitat. Enguany, però, volem incentivar la participació dels vianants amb diversos jocs sobre cultura catalana. Us animem a posar a prova els vostres coneixements i a participar-hi!

A més, diversos autors, entre els quals hi haurà els guanyadors de l’última edició dels premis Sant Jordi, Mercè Rodoreda i Carles Riba, passaran per l’Espai Òmnium per signar els seus llibres. Veniu a conèixer els nostres autors!

HORARIS DE SIGNATURES

D’11 a 12 h – Iveette Nadal i Jordi Nopca (Pedra Foguera. Antologia de poesia jove dels Països Catalans)

De 12 a 13 h – Julià de Jodar, Premi Sant Jordi 2005 (El metall impur) / Sebastià Alzamora, Premi Carles Riba 2008 (La part visible)

De 13 a 14 h – Montserrat Abelló, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2008 (Al cor de les paraules) – Baltasar Porcel, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2007(Cada castell i totes les ombres) – Joan T. Martínez i Edgar Alemany (Pedra Foguera. Antologia de poesia jove dels Països Catalans)

De 16 a 17 h – Joaquim Pijoan, Premi Sant Jordi 2006 (Sayonara Barcelona)

De 17 a 18 h – Lluís-Anton Baulenas, Premi Sant Jordi 2008 (El nas de Mussolini) – Víctor Alexandre, Premi Mercè Rodoreda 2008 (Set dones i un home sol)

De 18 a 19 h – M. Josep Picó (Inventat en català) Llibres de l’Òmnium – Mireia Calafell, Eduard Carmona i Andreu Galan (Pedra Foguera. Antologia de poesia jove dels Països Catalans)

Ens trobareu durant tot el dia a  Rambla de Catalunya entre Gran Via i Diputació. 

Adreça/Ubicació
Rambla Catalunya, 22 08009 Barcelona, Catalunya