Vine a la Marató per la Democràcia que farem a les ciutats i viles del Baix Llobregat!

Actualitat

Actes organitzats per aquest cap de setmana per explicar al món que demanem Democràcia i que volem votar l’1 d’octubre. La Marató culminarà diumenge, 24 de setembre, a les onze del matí, davant dels ajuntaments del Baix Llobregat.

Durant aquest cap de setmana, amb motiu de la Marató per la Democràcia, es realitzaran activitats de tota mena, de caràcter festiu, realitzades a les places i carrers de les nostres ciutats i viles amb la participació d’entitats culturals, esportives, socials, de lleure…. Tots hi sou convidats! I en acabat, sortirem tots a encartellar els carrers de democràcia.

La Marató tindrà el seu moment culminant diumenge, 24 de setembre, a les onze del matí, davant dels ajuntaments d’arreu del país amb l’objectiu d’explicar que tots els municipis de les nostres comarques demanem Democràcia i que volem votar l’1 d’octubre.

Per conèixer totes les Maratons que tenim organitzades al Baix Llobregaten, entra aquí: https://cridademocracia.cat/marato-democracia/

I aprofitem per fer una crida a tots els voluntaris i socis: acosteu-vos a la vostra Marató més propera i oferiu la vostra col·laboració, que serà ben rebuda.

Suma’t a la Marató!