JUDICI A LA DEMOCRÀCIA

Actualitat

Ja coneixem els textos d’acusació de la Fiscalia i l’Adovacia de l’Estat. El judici a la democràcia, el judici a unes idees i a tot un poble, comença.

Davant d’aquesta situació, no podem restar aturats. Vénen mesos intensos, on caldrà sortir novament al carrer i assenyalar aquest Estat cada cop més demofòbic. No ens defensarem, acusarem l’Estat!

A Terrassa iniciem la campanya pel Judici a la Democràcia amb un seguit d’accions per tal d’escalfar motors i poder fer arribar el nostre missatge a tothom i a tot arreu. No ens defensarem, acusarem l’Estat. La democràcia MAI pot ser un delicte.

Contra aquest Judici a la Democràcia, contra aquest judici de la vergonya, contra aquest judici a tot un poble: #JoAcuso

Marató de parades l’1 de desembre.

L’1 de desembre es farà una enorme marató de parades arreu del país. Aquestes parades estan pensades per poder informar massivament a tothom de quina és la situació actual i ens ha d’ajudar a fer arribar a tot arreu el missatge que aquest judici és una enorme vergonya i que és inadmissible aquesta situació. Aquestes parades han de servir per estendre a tots els punts del territori la voluntat general d’assenyalar i acusar l’Estat.

Necessitem la teva ajuda per tal de garantir que arribem a tots els punts que ens hem marcat. Trobaràs tota la informació al formulari d’inscripció. –> https://form.jotformeu.com/83242118846357

Llibertat Preses i presos polítics.

Llibertat Jordi Cuixart.

Us volem a tots i totes a casa!

#JoAcuso