Carregant Esdeveniments

Aquest setembre, recordem Vicent Andrés Estellés a Sabadell

Actes i activitats
Dimecres, 18 de setembre de 2019, a partir de les 8 del vespre
Us convidem a participar el dimecres 18 de setembre, a partir de les 8 del vespre, al Sopar Estellés que hem organitzat amb la col·laboració del Casal Popular i Independentista Can Capablanca al seu restaurant.

El sopar començarà a les 8 del vespre, amb una presentació a càrrec del poeta, traductor i crític literari Francesc Parcerisas, que ens parlarà del poeta de Burjassot i ens en llegirà alguns textos. A continuació, ens sumarem a la nit de Canya – Tapa que organitza cada dimecres el restaurant de Can Capablanca, i finalment hi haurà micròfon obert per aquells que vulguin llegir algun text del poeta, a banda de poder també continuar conversant de poesia amb Francesc Parcerisas.

Per temes organitzatius i de cabuda del local, si hi voleu assistir, us agrairem que ompliu aquest formulari.

Preu del sopar: segons les tapes que es consumeixin.

Organitzadors:  Òmnium Sabadell i Casal Independentista i Popular Can Capablanca

Què són els Sopars Estellés?

Aquesta iniciativa va néixer l’any 2010 amb l’objectiu de difondre el nom i l’obra de Vicent Andrés Estellés i s’inspira en les populars Burns Nicht d’Escòcia (pel poeta Robert Burns). Se celebra anualment a més de 40 poblacions, tant del País Valencià com al Principat, un dia del mes de setembre. Els Sopars Estellés combinen poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot.

Des del 2016, la Federació Llull coordina els Sopars Estellés a Barcelona, Palma i València que es fan normalment a finals de setembre. A Barcelona l’organitza Òmnium Cultural conjuntament amb l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i l’associació Espai País Valencià.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.