Projectes

Premis VOC► Mostra d’audiovisual en català

Aquest 2022 celebrem la 6a edició dels Premis VOC. Uns guardons que van néixer amb la voluntat d’estimular i incentivar la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana i donar suport als talents emergents. Per a participar-hi cal que coneguis les bases i t’inscriguis a través d’aquest mateix web, a la pestanya inscripcions, o bé fent clic sobre la imatge de la plataforma Festhome (situada al final d’aquesta la pàgina)

Les inscripcions quedaran obertes fins el 31 d’octubre de 2021 i els finalistes es faran públics al mes de novembre d’aquest any. 

En les categories de curtmetratges de ficció i documental, els finalistes entraran dins La Mostra d’audiovisual en català, programada a més de 30 municipis i en format online durant el mes de febrer del 2022. Tots ells rebran 400 € en concepte de drets d’autor. 

En la categoria Sala Oberta, destinada a nous formats audiovisuals, hi haurà un total de 5 projectes finalistes (projectes en preproducció, producció o postproducció que encara no s’hagin estrenat). 

A principis del mes de març del 2022, durant l’acte de cloenda de La Mostra, tindrà lloc Sala Oberta, un espai on els cinc finalistes presentaran els seus projectes davant d’un jurat i davant del públic. Seran ells, qui decidiran qui són els guanyadors de dos dels premis més reconeguts: el premi del jurat Sala Oberta i el premi del públic Sala Oberta. Els altres premiats es donaran a conèixer durant la festa de lliurament dels Premis VOC.

Premi del jurat al millor curtmetratge documental: 4.000 €

Premi del públic al millor curtmetratge documental: 4.000 €

Premi del jurat al millor curtmetratge de ficció: 4.000 €

Premi del públic al millor curtmetratge de ficció: 1.000 €

Premi del jurat Sala Oberta: 4.000 €

Premi del públic Sala Oberta: sense dotació