Projectes

VOC► Premis i Mostra d’audiovisual en català

 

Ja us podeu baixar les bases del VOC 2019. Els premis són els següents:

Premi del jurat al millor curtmetratge documental: 4.000 €

Premi del públic al millor curtmetratge documental: 1.000 €

Premi del jurat al millor curtmetratge de ficció: 4.000 €

Premi del públic al millor curtmetratge de ficció: 1.000 €

Novetat de la 4a edició dels Premis VOC: SALA OBERTA
Transformem la categoria de websèries, videoblogs i nous formats en la SALA OBERTA: és una convocatòria oberta a tots aquells projectes (en preproducció, producció o postproducció) que no encaixin ni en la categoria de curtmetratge de ficció i curtmetratge documental, dins de l’àmbit dels nous formats: hibridació de llenguatges, transmèdia, videoblogs, websèries, interactius…
Hi haurà una selecció de 5 projectes finalistes. Es programarà una jornada de presentació de projectes pública, on tres professionals seleccionaran un projecte guanyador, que obtindrà el Premi Sala Oberta, dotat amb 1.800 €. A més, s’assignarà un mentor que farà acompanyament del projecte fins l’estrena del mateix.
El públic, al final de la presentació dels projectes finalistes, podrà votar la proposta que consideri millor, atorgant el Premi del públic Sala Oberta.

Podeu pujar els vostres audiovisuals a YouTube, Vimeo i Festhome.

 

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.