Projectes

Premis VOC► Mostra d’audiovisual en català

 

Descarregueu-vos les bases dels Premis VOC 2021. Ja estem a la 5a edició. I els premis es van engreixant :

Premi del jurat al millor curtmetratge documental: 4.000 €.
Premi del públic al millor curtmetratge documental: 1.000 €.
Premi del jurat al millor curtmetratge de ficció: 4.000 €.
Premi del públic al millor curtmetratge de ficció: 1.000 €.
Premi del jurat Sala Oberta: 4.000 € + mentoria.
Premi del públic Sala Oberta: sense dotació.

Les inscripcions estaran obertes fins el 31 d’octubre de 2020. Els finalistes es comunicaran el mes de novembre de 2020. 

En les categories de curtmetratges de ficció i documental, els finalistes entraran dins de la Mostra d’audiovisual en català, programada a més de 30 municipis durant el mes de febrer de 2021.

En la categoria Sala Oberta, destinada a nous formats audiovisuals, hi haurà 5 projectes finalistes (projectes en preproducció, producció o postproducció que no s’hagin estrenat). A principis del mes de febrer de 2021 tindrà lloc Sala Oberta, una presentació pública de projectes audiovisuals on els 5 finalistes presentaran els seus projectes davant del jurat, que dedicirà qui obté el premi Sala Oberta, i davant del públic, que votarà el premi del públic Sala Oberta.

Tots els premis de les tres categories es faran públics a la festa de lliurament dels Premis VOC, que es programarà un cop finalitzada la Mostra.

Podeu registrar les vostres inscripcions en aquest mateix web, a la pestanya Inscripcions, o clicant sobre la imatge de la plataforma Festhome.