Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Viquimarató Òmnium

La cultura catalana a la Viquipèdia

La Viquimarató Òmnium és una activitat organitzada per Òmnium Cultural, amb la col·laboració d'Amical Wikimedia, que té com a objectiu millorar i crear articles relacionats amb Òmnium i la cultura catalana a la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure.

La primera edició tindrà lloc el dissabte 21 de maig, de 9 a 14 h, a la Seu Nacional d'Òmnium (cal inscripció prèvia). Podeu consultar els temes i articles proposats als participants d'aquesta sessió en la pàgina wiki d'aquest projecte.

Què és una Viquimarató?
És una activitat on un grup de viquipedistes, o persones interessades en ser-ho, es troben físicament en un lloc per ampliar i millorar un article o una temàtica determinada de l'enciclopèdia.

Els organitzadors proporcionen bibliografia de qualitat i els viquipedistes, provistos dels seus ordinadors portàtils, només necessiten connexió a Internet, una taula i una cadira. En aquest cas, a més, Òmnium oferirà esmorzar i vermut a tots els participants.Viquimarató_Banc d'imatges

Banc d'imatges
Amb motiu de la primera Viquimarató, Òmnium ha posat sota domini públic totes les fotografies compreses en aquests àlbums de Flickr. Les imatges estan alliberades sota llicència Creative Commons CC BY-SA 2.0 (Reconeixement-Compartir Igual 2.0 Genèrica)
 
Això vol dir que qualsevol persona pot utilitzar, publicar i compartir les imatges sempre que en citi l'autoria (Òmnium Cultural). Per tant, es poden utilitzar per il·lustrar els articles de la Viquipèdia relacionats amb aquests temes.