Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

4a Trobada d'escriptors i 3r Premi de punts de llibre per Sant Jordi

El dimecres, 20 d'abril de 2016, a dos quarts de vuit del vespre, organitzem la 4a Trobada d'escriptors i escriptores de Sabadell, Primer Sant Jordi, primera obra publicada. L'acte es farà a la sala d'actes de la nostra seu i, com en edicions anteriors, consistirà en una trobada d’autors i autores, principalment de Sabadell, que aquest Sant Jordi presenten la seva primera obra publicada. Els participants podran explicar la seva obra, els motius que els han dut a escriure o les dificultats per publicar per primera vegada.

Enguany els escriptors que ens han confirmat la seva participació són:

Josep Alavedra Bosch (Del "matadero" a l'escorxador); M. Rosa Blàzquez (De la Mediterrània i un amor perdut); Ricard Toro (El meu bolero); Berta Rúbio (Sóc un papu! Sant Jordi, la princesa i el Drac); Laura Tejada (Un cop morta) i Assumpta Redondo (La figurín). Moderarà l'acte l'escriptor sabadellenc Manel Aljama, guanyador del Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil 2015 amb Futur imperfecte.

III Premi de punts de llibre per Sant Jordi


Al començament de l’acte es farà lliurament dels guardons del 3r Premi de punts de llibre per Sant Jordi, convocat per Òmnium Cultural de Sabadell. El disseny guanyador és el punt de llibre que regalem, com cada any, a tots els nostres socis. Més informació sobre les dues guanyadores aquí.


Pertany a

Quan
20 abril, 2016 - 19:30

On
Seu d'Òmnium Sabadell (c. de la Salut, 151, baixos. Sabadell)


Territori/s
Sabadell


Etiqueta/es
Òmnium Sabadell
Sant Jordi 2016
trobada d'escriptors i escriptores


Compartir