Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Jordi Pesarrodona, Antoni Soler i Marcel Mauri de los Rios el 14 de juny a Girona

Girona acollirà el proper dijous 14 de juny un acte de debat sota el títol “Esta en perill la llibertat d'expressió?”. Es farà en el marc de la campanya Demà Pots Ser Tu/Mañana Puedes Ser Tú, per denunciar la vulneració de drets a l'estat espanyol. Es comptarà amb la presència Jordi Pesarrodona, comediant imputat per protestar; Marcel Mauri de los Rios, vicepresident d'Òmnium Cultural; Antoni Soler, president de FundiPau; entre d'altres per confirmar i també es donarà veu a diverses persones represaliades. 
 
L'acte es farà a la plaça Pere Calders de Girona el dijous 14 de juny a les 18.30 h. En cas de pluja es farà a l'Ateneu Eugenienc (Montseny, 74). 
 
Exposició «Presos polítics a l'Espanya contemporània» de Santiago Sierra
Girona acollirà aquella tarda en el mateix lloc l'exposició «Presos polítics a l'Espanya contemporània» de Santiago Sierra. Es tracta d'una rèplica de l'obra censurada en la darrera edició d'ARCO. La mostra es podrà veure des de les sis de la tarda als jardins de Can Sisteré.
 
Demà Pots Ser Tu
“Demà pots ser tu - Mañana puedes ser tú” és una campanya en defensa dels drets humans, actualment en risc a l’Estat espanyol. A través de la denúncia de diferents casos flagrants de vulneració de drets es vol despertar consciències a la nostra societat. Cada vegada que un dret és trepitjat, la democràcia s’esquerda i s’obre la porta a més vulneracions de drets. La manca de llibertat d’expressió, els atacs a la llibertat d’informació, al dret a reunió, la persecució d’idees i la censura són algunes de les regressions de drets civils i polítics que estem vivint en ple segle XXI. Aquesta campanya està impulsada per Òmnium Cultural i altres entitats pro drets humans, com l'Institut de Drets Humans de Catalunya, l'Associació Irídia (Centre per la defensa dels drets Humans), l'Institut Internacional per l'Acció Noviolenta i la Fundació per la Pau.

Quan
14 juny, 2018 -
18:30 al 20:00

On
Plaça Pere Calders, Girona


Territori/s
Gironès


Compartir