Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Nerium Park, de Josep Maria Miró, a la Beckett

Josep Maria Miró és un dels dramaturgs catalans contemporanis més estrenats actualment arreu del món. La Sala Beckett li dedica un cicle que inclou diverses apostes escèniques i la representació de l'obra Nerium Park, amb Roger Casamajor i Alba Pujol. Aquesta obra ha obtingut el reconeixement del premi Quim Masó i del premi literari Jaume Vidal i Alcover. S’ha pogut veure a Argentina, Mèxic, Miami, Xipre, Romania i Uruguai.

En Gerard i la Marta són els personatges de la història. S’han traslladat a una flamant urbanització acabada de construir. Són joves, tenen feina i volen millorar socialment, però no haurà passat ni un mes de la seva arribada quan s’adonen que res és com s’esperaven que seria. L’obra transcorre en dotze escenes, cadascuna corresponent a un mes de l’any, i pren el nom del baladre (del llatí Nerium Oleander), ja descobrireu perquè...

Nerium Park és un thriller social, un retrat fidel de la generació criada sota la ideologia del pelotazo urbanístic que reflecteix la superficialitat de les relacions humanes. Quina és la base de les nostres relacions? Som tan materialistes com els altres? Estem preparats per al pitjor?

Descubriu-ho amb aquesta proposta de Ves de culT!

Aquí podeu comprar ja la vostra entrada a un preu especial de 12 €. Cliqueu sobre el botó "Comprar entrades", trieu el dia 22/02 i busqueu l'opció ‘Promoció Òmnium Cultural.

Tindreu l'oportunitat de participar en el col·loqui postfunció amb els artistes que ens ofereix en exclusiva la Sala Beckett.
 

Quan
22 febrer, 2018 -
20:00 al 22:00

On
Sala Beckett, Carrer de Pere IV, 228-232, Barcelona
Sala Beckett, Carrer de Pere IV, 228-232, Barcelona


Territori/s
Barcelona-Eixample


Etiqueta/es
#vesdeculT


Compartir