Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Preparem l'A tota veu

Després de l'èxit de l'any passat, l'A tota veu torna a Mataró. Es tracta d’una lectura pública de poesia en diferents llengües, utilitzant el català com a llengua compartida. Concretament, es formen parelles de persones, en què una d'elles té com a llengua pròpia el català i l’altra una llengua diferent. L'exercici de la parella serà traduir un poema en llengua no catalana i fer-ne la lectura pública en ambdues llengües. 
 
Enguany, es farà una primera lectura el dissabte 16 d'abril a les 7 del vespre a la Plaça Santa Anna de Mataró i una segona lectura el dissabte 21 de maig al barri de Rocafonda.

Ens agradaria molt que els socis i simpatitzants d’Òmnium participéssiu en aquest projecte. Per això us demanem que si voleu venir a fer la lectura d’un poema us poseu en contacte amb nosaltres explicant a quin dels dos actes podríeu participar. Podeu escriure’ns a [email protected]omnium.cat o bé trucar-nos al 937981716.
 
El proper dilluns, dia 21 de març, farem una primera trobada per explicar el projecte i començar a treballar en parelles. Així doncs, us esperem el dilluns 21 de març a les 19:30 hores a la seu d’Òmnium de Mataró (carrer Argentona, 59).
Pertany a

Quan
21 març, 2016 - 19:30

On
Òmnium Mataró-Maresme (c. Argentona, 59. Mataró)


Territori/s
Maresme


Compartir