11 de juny: Referèndum és Democràcia!

Actualitat

Tornem a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona per deixar ben clar que aquest 2017 serà l’any del Referèndum

El proper diumenge 11 de juny Òmnium Cultural tornarà a ser al carrer per deixar ben clar que Referèndum és Democràcia. Per això, juntament amb la resta d’entitats sobiranistes, ANC i AMI, convoquem un acte de suport al referèndum aquest diumenge a les 12 h del migdia a les columnes de Puig i Cadafalch de les fonts de Montjuïc de Barcelona. 

Som allà on volíem ser, a un pas del referèndum que ens ha de permetre, un cop guanyat, no ho oblidem, assolir la independència i fer el pas definitiu cap a la República Catalana. Per això fem una crida a participar a la concentració de diumenge perquè arriba l’hora de la veritat i no podem fallar!

Des de les diferents seus territorials s’organitzaran autobusos per arribar fins a Barcelona diumenge i participar de l’acte. Consulta la teva seu per a més informació!

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.