FIRA DE CONSUM COMPROMÈS

Actualitat

Òmnium Eixample es suma a la fira de consum compromès organitzada pels companys de les ANC de l’Eixample. Serà el dissabte 6 d’abril, des de les 10h fins les 20h a la Plaça Universitat.

Per anar escalfant motors i entendre més bé perquè és important el consum i l’impacte que generem, des d’Òmnium Eixample hem organitzat una Taula Rodona el dilluns 1 d’abril al Palau Robert (Passeig de Gràcia 107) a les 18:30h amb el títol “El consum com a eina d’activisme polític?” . Parlarem amb tres entitats referents del consum dins l’Economia Social i Solidària, aquella que posa al centre de l’economia a la persona i no al capital. Aquestes entitats són la XES, Opcions i Pam a Pam.

Des d’Òmnium Eixample pensem que un consum més conscient és possible, i que pot ser un dels motors transformadors i de canvi social del nostre país. Per això us animem a assistir als dos esdeveniments.

A la fira, tindrem l’oportunitat de conèixer de primera mà les opcions de canvi que tenim i començar a avançar cap a un consum més sostenible i responsable. Per això, porta les teves factures i dades bancàries per poder tramitar els canvis de companyies allà mateix.

A més, des d’Òmnium muntarem una paradeta per seguir acusant l’estat en aquesta farsa de Judici.

Ajuda’ns a fer-ho possible apuntant-te com a voluntaria en aquest formulari.