20N. Justícia pels crims del franquisme. Judici a la democràcia

Actualitat

20N Acte Justícia pels crims del franquisme. Judici a la democràcia

El projecte de Justícia pels crims del franquisme neix amb l’objectiu de condemnar públicament, des de la societat civil, el franquisme i els seus crims, denunciant la impunitat de què han gaudit els seus responsables i la vigència d’elements del franquisme (ideologia, legislació, aparells de l’Estat…) i ho fa a partir de recordar i homenatjar les víctimes de la repressió franquista i d’arrencar el compromís de les forces polítiques perquè, en el futur Estat català, s’obri un procés judicial i polític contra els crims del franquisme i els seus responsables.

Aquest 2018, l’acte ens serveix per condemnar públicament la situació actual de repressió que vivim i visualitzar el franquisme que no marxa.

L’acte/espectacle tindrà lloc el proper dimarts 20 de novembre a les 20h a l’Estació de França de Barcelona.

Reserva les teves entrades

Aforament limitat. Imprescindible reserva prèvia.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.