Crònica de l’assemblea general ordinària d’Òmnium Eixample

Actualitat

Aquest passat 12 de desembre va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària d’Òmnium Eixample.

L’AGO és per a nosaltres un dia molt especial, en què tenim l’oportunitat de presentar a totes les persones sòcies de l’entitat en el nostre districte la feina que estem fem i les idees que tenim de cara a l’any que següent. Aquest any us hem destacat el nostre rol en actes com la Petonada, la visita a Lledoners per a donar suport als presos polítics i la Caminada per la Pau. També és el moment en què veniu i podeu parlar amb nosaltres, posar-nos cares i fer-nos preguntes sobre els diferents projectes que tenim. I, sobretot, interessar-vos a com participar-hi!

[Si no vas poder venir però vols més informació dels nostres projectes aquí et deixem l’enllaç amb la informació de cadascun d’ells: https://www.omnium.cat/ca/seus/eixample/projectes/ i per a qualsevol dubte que tingui no dubtis en escriure’ns un mail a [email protected] ]

Després d’una breu pausa piscolabis, es va fer la cloenda a càrrec de Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural i Gabriela Serra, que van debatre amb el públic la situació actual de l’entitat i el país.

Aquí tens l’àlbum de fotos de l’acte: https://ja.cat/bvfwz 

T’esperem ben aviat per seguir fent Eixample!