Crònica: Primera xerrada del primer Cicle eines per la sostenibilitat

Actualitat

Des d’Òmnium Eixample amb el cicle Eines per la Sostenibilitat estem promovent unes xerrades amb la intenció de conscienciar sobre diverses temàtiques que creiem que són d’interès general com ara: mobilitat, teletreball, qualitat de l’aire, emergència climàtica valorant les conseqüències quer l’activitat humana té sobre la natura.

Us deixem enllaç del vídeo que correspon a la primera xerrada a càrrec de la Mercè Rius directora general de la Qualitat Ambiental a la Generalitat i de Manuel Valdés gerent adjunt d’Infraestructures a l’Ajuntament de Barcelona: https://www.youtube.com/watch?v=1_–9W0QktQ

Veureu que ens van parlar i van respondre a preguntes sobre mobilitat i qualitat del aire: com la por al transport públic, els canvis derivats del teletreball i d’altres qüestions plantejades pels participants.
Us recomanem que l’escolteu si encara no ho heu fet perquè va ser molt profitós i va superar amb escreix les nostres expectatives.

Esperem poder comptar amb vosaltres a les properes xerrades:

       9 de juliol a les 19.00h: La pressió sobre la natura com a font de desequilibris i pandèmies

 

  16 de juliol a les 16.00h: Emergència climàtica

 

Com més serem, més profitoses seran les aportacions per tots plegats! Els canvis que venen canviaran les nostres vides, és important que els gestionem i col·lectivament!