29ª Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental

Actualitat
Òmnium Cultural va celebrar, divendres passat, la 29a. Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental. Una nit emotiva i reivindicativa que enguany va tenir lloc a Sant Celoni. Com cada any la Festa va estar presentada i dirigida per en Toni Albà i aquest any comptava amb les actuacions musical de la Gemma Humer i en Marcel Marimon. Tot seguit podeu consultar la relació de guanyadors i un recull fotogràfic de la nit.

-29è Premi de novel·la Vallès Oriental patrocinat per la família Guimet Sisó i dotat amb 3000 euros, el va guanyar Jesús Pacheco Julià amb l’obra “El Danubi també passa per Praga”

-29è Premi de poesia Estabanell Energia, patrocinat per Estabanell Energia SA i dotat amb 1.800 euros, el va guanyar Maria Carme Arnau i Orts amb l’obra “En el principi, la set i la sal”

-18è Premi de sociolingüística del Vallès Oriental patrocinat per Jaume Xicola i l’IEC i dotat amb 3000 euros el va guanyar David Garcia Sirvent amb l’obra “Primavera musical”

-7è Premi de Comunicació Eugeni Xammar patrocinat per Elèctrica Canet i dotat amb 700 euros el va guanyar Joan Camp pel Magazín “La Mira”

-1er Premi de Recerca Local del Baix Montseny patrocinat per l’ajuntament de Sant Celoni i l’empresa Altervac i dotat amb 3000 euros el va guanyar Berta Florés amb el projecte “Maternitats, parts i criança al Baix Montsey durant el Primer Franquisme”.

Us deixem amb un recull de fotografies: