32 centres educatius de la vegueria participen als premis Sambori

Actualitat

El passat dijous dia 22 de març, a l’auditori municipal de Vilafranca del Penedès, es van lliurar els guardons del 12è premi Sambori de la vegueria Penedès.

El certamen escolar de narrativa en català organitzat per Òmnium Cultural per difondre el català a les escoles públiques i concertades del país va premiar divuit alumnes dels 32 centres de la vegueria que hi van participar. 

 
 
Des d’Òmnium Alt Penedès, el president Jordi Parellada, comentava que són uns premis que cada any guanyen en participants. Aquest 2018 han participat prop de 3.000 alumnes provinents de 32 escoles de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Anoia i Garraf.En aquest acte també hi va participar la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca, Meritxell Montserrat, que va ser l’encarregada de donar la benvinguda als assistents i  també diferents representants d’Òmnium Cultural de les comarques del Baix Penedès, Anoia i Garraf, que va participar en el lliurament dels premis. 

 
Tots els guardonats, juntament amb els guanyadors de les altres demarcacions, passaran a la segona fase, el Premi Sambori Òmnium Catalunya.Els guanyadors de les escoles de les quatre comarques de la vegueria van ser: Quima Mestre i Jan Ros, de l’Escola Cristòfor Mestre de Vilafranca; Jan Guerrero de l’escola Pare Ramon Castelltort i Miralda d’Igualada; Júlia Mesa i Anna Molla, de l’escola Sant Julià de l’Arboç; Marta Riba i Alba Domínguez, del col·legi Montclar de Jorba; Aleix Lladó, de l’escola la Muntanyeta de Bellvei; Mireia Filella i Biel Montané, de l’escola Montagut de Vilafranca; Dani Arias, de l’institut Montbui de Santa Margarida de Montbui; Clàudia Mata, Roger Vendrell i Laia Xiao, del col·legi Sant Elies de Vilafranca; Lluc Vendrell, de l’escola Sant Ramon de Penyafort de Vilafranca; Elga Jansà, de l’escola Maristes d’Igualada; i Arnau Bonell i Martina Milà, del col·legi Sant Josep de Sant Sadurní.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.