Actualitat

 

Soc en Teodor de Mas i Valls, santcugatenc, economista i autor del Fer Diners – Un mètode judeocatalà per estalviar i fer-se ric.

Ja des de ben petit, saber més dels meus orígens m’interessava, de la mateixa manera que tenia una sana obsessió pels diners com a eina per poder fer coses, viure millor i poder alliberar-me d’haver de treballar per tercers. Vaig escriure el Fer Diners pensant en els meus fills, partint de la tesi que els nostres orígens condicionen en gran manera com vivim i ens gestionem en el dia a dia. Com diria en Primo Levi, “dels pares rebem la genètica, l’educació formal i l’educació de l’exemple, aquella que no es diu, però es fa i es percep”.

El Fer Diners s’estructura en vuit blocs familiars, amb els ensenyaments corresponents i, just després, conceptes i exemples per estalviar i fer diners en el dia a dia. Trenco amb el tabú dels diners i en parlo de forma distesa i amena, trencant tòpics i parlant del nostre llegat judeocatalà. El Fer Diners és entretingut i útil. A què espereu a Fer Diners? Gràcies i bona lectura!