“Tèrbol atzur”, una experiència impactant

Actualitat

El 21 de maig, Òmnium Cultural de Sabadell i l’artista Paulalba vam organitzar, per segon any consecutiu, el projecte “Tèrbol atzur” en una de les sales del Can Capablanca , Casal Independentista i Popular de Sabadell. El públic assistent va gaudir d’una proposta trencadora i molt impactant.

La proposta de Paulalba, ànima del projecte, per al Tèrbol atzur d’aquest any va consistir en proposar a artistes de diverses disciplines un repte de reflexió artística: reinventar els límits entre art i vida d’una manera íntima.

Va començar l’espectacle el poeta David Caño, que ens va recitar un fragment de la seva obra “Postmortem”. A continuació, el grup interdisciplinari Simβiosi (Bru Ferri i Marc Vilajoana) ens van mostrar la seva particular reflexió sobre les relacions entre els diferents elements que conformen la comunicació artística. L’artista Milena Güell, d’una manera molt visceral, es va explicar i ens va explicar la seva experiència amb la vida i l’art. Després el duet format per la fotògrafa Mai Oltra i la pintora i model Kai Corvus van presentar “Serendipia”, que va permetre que el públic visqués de manera directa el procés creatiu.

L’acte es va tancar amb un debat entre els artistes i el públic assistent sobre els límits de l’art, el paper de l’artista i les diverses relacions que s’estableixen i que enriqueixen el procés creatiu.

La vetllada va significar una experiència que no va decebre ni va deixar indiferent a ningú i que esperem poder repetir l’any vinent.


Podeu veure més imatges de la vetllada al nostre Facebook.