Finalitza amb èxit la primera edició del projecte “Tradicions solidàries”

Actualitat

El 15 de novembre va tenir lloc l’acte de cloenda de la primera edició del projecte “Tradicions solidàries”, iniciat el mes d’octubre.

Després d’un mes de desplegament del projecte al barri de la Sagrada Família, Òmnium Eixample, amb el suport de comerços, escoles i entitats, ha distribuït més de 5.000 fulletons informatius de la festa de la Castanyada i de Can Roger, i més de 1.200 butlletes per a participar en el sorteig d’una cistella cultural, amb donacions de 12 patrocinadors, que ens han permès recaptar fons destinats al projecte “menjador+hort+ art” de Can Roger.

El dia 15 de novembre va tenir lloc, al Centre Cívic de Sagrada Família, l’acte de cloenda del projecte, en el que vam comptar amb les actuacions de l’Escola de Música Accent i el Cor Polifònic Sagrada Família. Es va sortejar la cistella cultural i també es va lliurar a l’Associació Can Roger la quantitat recaptada, fent palesa la importància de treballar i col·laborar amb diversitat de col·lectius, per mantenir l’esperit de les nostres tradicions i promoure la seva evolució i visibilitat a través d’un projecte solidari.

Aquesta acció és l’inici d’altres similars que seguiran i que estan emmarcades en el projecte Tradicions Solidàries aprovat en el programa de treball per al 2017.

Podeu veure el vídeo-resum de l’acte de cloenda aquí.

Volem donar les gràcies a tothom qui hi ha col·laborat per fer-ho possible.