Arriba a les llibreries “Un bosc ple d’amor”, un conte de Jordi Cuixart i Ignasi Blanch

Actualitat

El president d’Òmnium reivindica els drets i les llibertats, en un relat bellament il·lustrat pel coautor ebrenc 

Barcelona, 6 de novembre de 2019 – El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, acaba de publicar Un bosc ple d’amor, un conte infantil bellament il·lustrat per Ignasi Blanch que reivindica els drets i les llibertats. Una història de solidaritat i diàleg protagonitzada per animals, que ja es troba a les principals llibreries dels Països Catalans.

Editat per Estrella Polar, Un bosc ple d’amor, explica les aventures d’un eriçó malcarat que impedeix que una oreneta faci el seu niu en un bosc frondós i ple de vida. Davant d’aquesta situació injusta, tots els habitants de l’indret es manifestaran pacíficament perquè l’eriçó canviï l’actitud.

El president d’Òmnium Cultural, condemnat a nou anys de presó per exercir drets i llibertats fonamentals, dedica la història a “tots els fills dels presos polítics i de consciència d’arreu del món”. “La nostra presó és també una manera de mostrar-vos el nostre amor infinit”, assegura Cuixart, pocs mesos després de donar la benvinguda al seu segon fill amb Txell Bonet.

El president d’Òmnium reivindica així que la cultura és una de les eines més importants de transformació social, també per als presos polítics que fan front a la repressió i a l’aïllament.

El llibre, que es presentarà el proper 17 de novembre a Barcelona, neix del recull Contes per ser lliures, que va editar l’Associació Catalana pels Drets Civils. Tots els beneficis obtinguts com a drets d’autor de Jordi Cuixart seran destinats íntegrament a Òmnium Cultural.