Carregant Esdeveniments

Capítol III: Àgora sobre drets i llibertats!

Actes i activitats

19 de novembre de 2021, 19:00 - 20:00 h

Divendres 19 de novembre

A les 19 h

A la Casa del poble de Blanes

Amb Laura Grau, Joan Pujolar, José Yépez, La Xarxa Solidària de Blanes

Aquesta xerrada girarà al voltant de la conquesta de drets fonamentals de les persones que viuen a Catalunya. Per què avui dia encara hem de reivindicar els drets de les persones refugiades? o de les persones que es defineixen com a LGTBI? Com és que les dones encara són ciutadanes de segona? Totes aquestes preguntes les podrem debatre i respondre al segon capítol de Posidònia amb persones que viuen o han viscut en pròpia pell algun tipus de discriminació:

Joan Pujolar, membre de la Junta directiva d’Òmnium Cultural, i actualment és professor dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC i director del programa de Doctorat en Societat de la Informació i el coneixement. També és membre del grup de recerca sobre “ Llengua, cultura i identitat en l’era global.”

José Yépez, psicòleg especialitzat en gènere i sexualitat. El fundador del projecte Gaudir-nos diu: la meva missió és contribuir en la generació d’una societat on les persones puguem gaudir-nos en ple dret, sent nosaltres en llibertat tant personal com relacionalment, qüestionant i trencant les normes socials que ens oprimeixen i no ens permeten expressar-nos i ser qui som.

Xarxa Solidària de Blanes, és una entitat de la ciutat de Blanes que vetlla pel benestar de les persones refugiades.