A Gràcia, un Sant Jordi ple de llibres, roses… i signatures!

Actualitat

Per segon any consecutiu, la junta territorial va muntar paradeta als Jardinets de Gràcia.

Just abans de la Diada de Sant Jordi, la que era la Plaça de Joan Carles I va recuperar el seu nom popular reivindicant els valors republicans: Plaça del Cinc d’Oros. Va ser en aquesta cruïlla recuperada que Òmnium Gràcia va instal·lar- hi la parada de Sant Jordi.

Fou un Sant Jordi diferent, perquè més enllà de consolidar-se com la gran didada per a la llengua i la cultura catalanes, enguany també hem volgut que explicités el suport social al Pacte Nacional pel Referèndum. Només en un matí i gràcies a la magnífica tasca de les persones voluntàries que hi van ser, vam aconseguir més d’un miler d’adhesions.

Com sempre, Gràcia no ha fallat i ha estat a l’alçada de la vila que estimem i del país que volem. Un país i un futur que estem determinats a decidirem entre totes i tots.

Gràcies, doncs, a totes les persones que ho heu fet possible. Hem tornat a demostrar que no defallim i que no defallirem, que sortirem als carrers i a les places sempre que calgui i que mantindrem aquest tarannà cívic, pacífic i democràtic que explica com som i, sobretot, com volem ser.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.