A la venda el CD ‘Ovidi Montllor-Tribut’

Actualitat

Els socis i simpatitzants d’Òmnium poden adquirir aquest CD, en què artistes com Quico Pi de la Serra, Adrià Puntí o Roger Mas interpreten cançons d’Ovidi Montllor, a un preu molt especial. No us quedeu sense!

Òmnium Mataró-Maresme ha format part, aquest 2015, de la comissió Any Ovidi – Mos i carícia – Mataró l’homenatja, enguany que es complien els 20 anys de la mort de l’artista. Per acabar aquesta commemoració, l’entitat posa a disposició dels seus socis i simpatitzants un CD molt especial. Es tracta de l’àlbum Tribut – Ovidi Montllor, en què diversos artistes reconeguts interpreten temes del mestre alcoià. Així, s’hi poden escoltar Quico Pi de la Serra, Adrià Puntí, La Fera Ferotge, Roger Mas o Verdcel, entre altres. I per acabar, hi ha una versió inèdita del mateix Ovidi Montllor.

Els socis i simpatitzants d’Òmnium podran adquirir el CD a un preu molt especial, 5 euros. Podeu passar per la nostra seu (C. Argentona, 59, baixos, de Mataró) de dilluns a dijous de 18 a 21. No us quedeu sense!