Acord d’Òmnium Cultural Terrassa i La Previsió Terrassenca pel co-patrocini del Premi de Novel·la Ferran Canyameres

Actualitat

Òmnium Cultural Terrassa i la mutualitat La Previsió Terrassenca han signat un acord pel co-patrocini del XXIII Premi de Novel·la Ferran Canyameres que atorga Òmnium Terrassa des de l’any 1990.

Òmnium Cultural Terrassa i la mutualitat La Previsió Terrassenca han signat un acord pel co-patrocini del XXIII Premi de Novel·la Ferran Canyameres que atorga Òmnium Terrassa des de l’any 1990.

L’acord el van signar Xavier Ordeix, com a president de la Seu Territorial d’Òmnium Cultural a Terrassa, i Aleix Pons, com a Vicepresident de La Previsió Terrassenca.

El premi de novel·la Ferran Canyameres d’intriga i misteri és el més antic del gènere negre al nostre país i és al mateix temps el que té la dotació més elevada. Amb la intenció d’assegurar i mantenir aquest  premi de novel·la en els propers anys, Òmnium Cultural Terrassa ha incorporat la Previsió Terrassenca a la llista de patrocinadors, juntament amb l’Ajuntament de Terrassa i Pagès Editors.

La Previsió és la principal companyia d’assegurances de decessos de la ciutat i un referent al sector. Situada al Passeig del Comte d’Egara 1, al centre de Terrassa, compta amb 20.000 assegurats, la majoria de Terrassa, i és una entitat sense afany de lucre, que reverteix tots els seus beneficis en serveis als associats i la societat.

Any rere any, la participació i el nivell del premis de la Nit del Misteri, Ferran Canyameres de novel·la, Ferran Canyameres de narracions curtes, Maria Rovira per alumnes d’ensenyament secundari  i post-obligatori, Montserrat Oller per alumnes de cicle superior de primària i el premi de poesia Enric Gall, no para de créixer, Per això, Òmnium Cultural valora positivament la col•laboració d’administracions i patrocinadors privats per fer viable aquesta convocatòria de premis.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.