Acte de lliurament dels Premis Sambori Òmnium 2018 a les comarques de la Vegueria Penedès.

Actualitat

El proper dijous 22 de març a les 7 de la tarda, tindrà lloc a l’auditori municipal de Vilafranca del Penedès l’acte de lliurament dels Premis Sambori Òmnium a les comarques de la Vegueria Penedès (Alt i Baix Penedès, Anoia i Garraf)

Aquest concurs de narrativa escolar consta de dues fases consecutives. En primer lloc es lliura el Premi Sambori Òmnium de demarcació. Així, el proper dijous 22 de març es donaran a conèixer els guardonats dels centres educatius de les quatre comarques penedesenques, els quals, juntament amb els guanyadors de les altres demarcacions, passaran a la segona fase, el Premi Sambori Òmnium Catalunya. Els guanyadors de Catalunya es faran públics durant la festa El TINTER que tindrà lloc la segona quinzena de maig.

 

El Premi Sambori és un premi de narrativa en català dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Des del 2006, Òmnium Cultural organitza i impulsa el Premi Sambori Òmnium a Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord, tot coordinant-se amb la Fundació Sambori, que organitza aquest concurs des del 1998 al País Valencià.

Enguany es celebra la dotzena edició del Premi i s’ha assolit una participació de més de 41.000 alumnes i 464 centres, dels quals trenta-dos procedeixen de les comarques de la Vegueria Penedès. 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.