Acte d’homenatge al voluntariat

Actualitat

Tati Furriols agafa el relleu de la Xita Vernis com a persona homenatjada d’Òmnium Cultural Osona 2020

L’acte es presentarà en estrena a través de les nostres xarxes socials el dimarts 30 de juny a les 19 h. 

L’acte serà un reconeixement al voluntariat i a totes les persones que han treballat per a nosaltres mentres estàvem confinats.

L’Atelier de la Gemma R. Parés és el lloc escollit per fer aquest acte en el qual la Xita Vernis passarà el relleu a en Tati Furriols com a persona homenatjada d’Òmnium Osona. Volem aprofitar aquest moment tan especial per poder  fer aquest reconeixement a les persones anònimes que han estat treballant per a nosaltres durant aquest confinament. Entenem que és una molt bona oportunitat per escoltar-ne les protagonistes i poder reivindicar una sanitat digne, i així començar a assentar les bases per fer front a aquesta crisis sanitària, però també econòmica i social.

La mateixa Gemma R. Parés participarà d’aquest acte com a representant de les cosidores d’Osona i el Lluçanès, així com també la Visi García-Mota o la Montse Raurell

L’acte s’estrenarà per les nostres xarxes socials el dimarts 30 de juny a les 19 h. Aquí a sota us facilitem els enllaços dels canals on s’emetrà aquest acte:

Twitter: @omniumosona

Facebook: @omnium.osona

Youtube: Òmnium Osona